werkwijze en huisregels

Omdat ik veel waarde hecht aan een goede manier van met elkaar omgaan, bijgaand de duidelijke uitleg over de werkwijze en huisregels in de personal training studio en massagepraktijk van Health-Choice.
Duidelijkheid staat daarin voorop, zodat ik u op een verantwoorde, veilige, prettige en vooral ontspannen manier van dienst ben. 

 • Ethiek, discretie, verantwoordelijkheid, veiligheid, respect en betrouwbaarheid verwacht u van mij én uiteraard bied ik u die. Van u mag ik hetzelfde verwachten. 
 • Persoonlijke hygiëne hoort daar ook bij . Dat is niet alleen voor mij prettiger om te werken, maar zeker ook voor uzelf om de behandeling of training qua extra goed gevoel te ondergaan. 
 • Voor aanvang van een 1e massagebehandeling of personal training volgt altijd eerst een intake-gesprek. Daarin beantwoordt u een aantal vragen op het anamneseformulier. De vragen zijn puur en alleen bedoeld om inzage te krijgen in uw algemene gezondheidstoestand; bij massage of er sprake is van contra-indicaties (zie uitleg in de menubalk onder contra-indicaties). Bij personal training en revalidatie training is het uitgebreider over o.a. wat de doelstelling, veranderwens of hulpvraag is. Uiteraard blijven deze gegevens strikt beroepsgeheim en worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. 
 • U begrijpt dat, indien ik door u niet volledig of verkeerd ben ingelicht, u mij niet aansprakelijk kan stellen voor de resultaten of mogelijke gevolgen tijdens of na een massagebehandeling of training.
  Een training en/of een massage volgt u bij Health-Choice geheel op vrijwillige basis en u bent zich ervan bewust dat door de fysieke activiteit blessures/complicaties op kunnen treden zonder dat er sprake is van onrechtmatig handelen dan wel nalatigheid van Health-Choice. 
  Van mijn kant ben ik u zo goed mogelijk van dienst voor uw gezondheid en veiligheid. Daarom verwijs ik u naar uw huisarts of fysiotherapeut als er twijfel is of als de symptomen of contra-indicaties van dien aard zijn dat ik die in de scoop van masseur of trainer niet kan of mag behandelen of dat ik het gewoon niet weet. Datzelfde kan gelden bij bepaald medicijngebruik of als u reeds onder behandeling bij een medisch persoon bent. Zodoende kunt u overleggen of behandelingen toepasbaar zijn. Zo ja, dan vangen we samen aan na een schriftelijke toestemming van de medisch persoon.

   

 • In alle andere gevallen stel ik, na het intakegesprek, anamnese en in duidelijk overleg met u, een resultaatgericht behandelplan samen. Dit, voor stress-, symptoom-, pijn- en RSI-vermindering, ontspanning of blessurepreventie. En voor personal training een trainingschema en voedingsgewoonte-aanpassing voor het te behalen van gestelde doelen n.a.v. de hulpvraag of veranderwens.

 

 

 

 

     

 

Massage

 • Zodra u op de massagetafel ligt, dan drapeer ik handdoeken over u heen. Zo blijft het voor u warm en veilig aanvoelen. Alleen het te masseren lichaamsdeel is onbedekt. 
 • Aan u de keuze of u uw ondergoed aanhoudt. Indien u dat doet, houdt u dan rekening met:
  Bij dames: de BH wordt op de massagetafel losgemaakt, graag daarom een BH met de sluiting op de rug.
  Bij heren: graag geen boxershort met langere pijpen, want dat bemoeilijkt indien van toepassing diverse massagetechnieken voor de benen en heup. 
 • Er vinden GEEN erotisch getinte massages plaats en is ook niet bespreekbaar. Erogene zones worden vermeden tijdens de massage. 

 

 

Personal training

 • U gebruikt uw eigen, meegenomen handdoek in de Personal training studio.
 • Draag comfortabele sportkleding en goede, schone!!!! indoor sportschoenen.

 

 

Algemeen

 • Flexibiliteit is bij Health-Choice zeer hoog. U maakt afspraken op maandag t/m vrijdag, waarbij er ook de mogelijkheid op diverse avonden en op zaterdagmorgen is. 
 • Het intakesprek en de (vervolg)massages en trainingen vinden op afspraak plaats. Het maken van een afspraak kan per telefoon, email, sms of Whatsapp.
 • Het is zeer prettig als u op tijd bent voor uw afspraak, zodat we beiden ontspannen de massage of training ingaan. Te laat zijn door u gaat helaas van uw tijd af.
   
 • Er kan altijd iets gebeuren, waardoor u de afspraak moet annuleren. Dat kan gratis tot 24 uur van te voren, daarna ben ik genoodzaakt om de massage of personal training in rekening te brengen in verband met de speciaal voor u gereserveerde tijd. 
 • De betaling dient contant te geschieden, bij voorkeur gepast of bij vooruitbetaling per bank. Pinnen is niet mogelijk. 
 • Praktijk Health-Choice is niet verantwoordelijk voor blessures, ongevallen of andere risico's, waaronder beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.
 • Algemene leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.