intro

 

Mensen zoeken steeds actiever ondersteuning om beter en bewuster met hun lichaam om te gaan. Zeker ook omdat de gezondheidszorg steeds duurder wordt en vergoedingen minder zijn.

Men ziet uiteindelijk in dat men te lang doorloopt met pijn- en stressklachten. Vooral veroorzaakt door werkdruk, een verkeerde of repeterende werkhouding, m.n. achter een buro of pc. Gehaaste werk- en thuissituaties en een druk sociaal leven stellen ook steeds meer eisen aan u. Slechte (eet)gewoontes en minder bewegen sluipen er in, daardoor slechtere conditie en ontspanning is steeds minder.

Helaas is het dan dat bijvoorbeeld hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, oververmoeidheid, slaapproblemen, overgewicht, RSI en (sport)blessures ontstaan. Zodoende dat mindere prestaties plaatsvinden op het werk, in de sport en er minder energie voor thuis overblijft. Als gevolg slechter functioneren of helaas ziek thuis zitten. Met name voor een ZZP-er zeer ernstig, want dan geen opdrachten en geld.
Stelt u zich de vraag:
ziek thuis komen te zitten, met gevolgen van dien of er preventief iets aan doen?

Specifieke, klachtgerichte massagebehandelingen en een effectief, resultaatgericht bewegingsplan zorgen voor de verbetering.