intro

 

Steeds meer mensen zoeken actief naar ondersteuning om bewuster en zorgzamer met hun lichaam om te gaan. De stijgende kosten van de gezondheidszorg en afnemende vergoedingen spelen hierbij ook een rol.

Men beseft steeds vaker dat ze te lang doorlopen met pijn- en stressklachten.
Deze klachten worden vaak veroorzaakt door factoren zoals hoge werkdruk en verkeerde of herhalende werkplekhoudingen, vooral achter een bureau of computer.
Het snelle tempo van werk- en thuissituaties en drukke sociale levens stellen steeds hogere eisen aan ons.

Ongezonde (eet)gewoonten en gebrek aan lichaamsbeweging sluipen erin, wat leidt tot een slechtere conditie en veel minder ontspanning.

Helaas leiden deze leefgewoonten tot aandoeningen zoals hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, oververmoeidheid, slaapproblemen, overgewicht, CANS en er ontstaan (sport)blessures.
Dit heeft gevolgen voor prestaties op het werk en in de sport, maar vooral voor de energie die overblijft voor het gezinsleven. Dit alles kan leiden tot ziek thuis komen te zitten of zelfs tot arbeidsongeschiktheid, wat vooral voor zelfstandigen zeer ernstige gevolgen kan hebben. Geen opdrachten, geen inkomen.

Daarom is het belangrijk om jezelf af te vragen:
wil je wachten tot je ziek thuis komt te zitten, met alle gevolgen van dien, of wil je preventief actie ondernemen?

 

Health-Choice biedt specifieke, op klachten gerichte massagetherapiebehandelingen en effectieve, resultaatgerichte bewegingsplannen om verbetering te brengen.