Personal Training

Waarom?
Starten met sporten of een bepaalde doelstelling halen naar aanleiding van een hulpvraag of veranderwens lukt vaak niet alleen. Voor velen is het om allerlei redenen een te hoge drempel en voelt het te oncomfortabel om een grote, commerciële sportschool binnen te gaan.

Daarom is personal training studio Health-Choice een betrouwbaar, niet oordelend, discreet en makkelijk benaderbaar alternatief, waar geen negatieve afleidingen zijn en er puur privacy is.

Daarbij hou ik uiteraard rekening met leeftijd, getraindheid, mogelijke klachten en ongemakken. Binnen de studio werk ik als (revalidatie) personal trainer 1 op 1 met u samen. Om zo met u effectief, verantwoord en resultaatgericht uw persoonlijke doelstelling te bereiken via uitleg, stap voor stap opbouwende training en motivering. (Ook bestaat de mogelijkheid om in een kleine groep deel te nemen, met nog steeds persoonlijke aandacht, maar financieel nog aantrekkelijker)

Wat u ook in gedachten heeft, het is samen zorgen dat een levensstijl met meer bewegen en voedingsgewoontes, die aansluiten op uw doelstelling, een positieve gewoonte wordt en daardoor een vanzelfsprekendheid blijft en inpasbaar in een werk- en vooral gezinssituatie. Want na een training houdt het niet op, daarom is wederzijdse toewijding noodzakelijk.

Doelstellingen van personal training zijn bijvoorbeeld:
- hoe begin ik met trainen, ik wil uitleg krijgen over het hoe, wat en waarom
- ik wil goed en veilig leren trainen om het daarna zelf te kunnen
- ik wil in die leuke kleren passen
- ik wil mijn tijd niet meer verdoen aan onzin als weer zo'n nieuw "dieet", hype of challenge
- ik wil een puur persoonlijk programma, ik wil dat er rekening gehouden wordt met mijn      lichamelijke situatie
- ik wil resultaat voelen en zien, fitter zijn, er beter uitzien, meer zelfvertrouwen krijgen
- ik wil weer met plezier bewegen en blessures voorkomen
- ik wil fit en energiek blijven, mijn gezondheid op peil houden, maar in een werk- of              gezinssituatie niet steeds dagen erna nog spierpijn hebben
- ik wil een stok achter de deur, gemotiveerd worden, een uitdaging hebben
- ik wil iets wat goed voor me is en ik wil er in investeren om zo
letterlijk en figuurlijk              "beter in mijn vel te zitten!

 

Wat zijn uw voordelen?
U investeert in resultaat, waarvan u direct profiteert in het algemeen dagelijks leven!

Specialisatie houdt niet op bij alleen maar fitnesstraining. Door de opgedane kennis, kunde en ervaring in training, voeding en andere vlakken van begeleiding (fitness, jiu-jitsu, Bootcamp, personal training in groepen of individueel en revalidatietraining) is er een goede kijk op alle lichamelijke aspecten. Daarbij assisteer ik u bij het behalen van de realistische doelstelling zonder blessures. Elke trainingsessie is gefocused op u met een stap voor stap uitleg en opbouw, begeleiding en 100% aandacht.

U werkt sneller, beter, afwisselender, efficiënter en veilig naar uw persoonlijk resultaat toe. Met hogere motivatie, meer plezier en vooral bewustwording van verandering en denkpatronen. 

 

 

Waar is het op gebaseerd?
Mensen bewegen in dimensies: omhoog en omlaag, zijwaarts, voorwaarts, achterwaarts en in rotatie. Dat betekent dat we in die dimensies en combinaties daarvan trainen.

Het is dus geen aantallen sets en reps per eenzijdig fitnessapparaat, maar krachttraining wordt met juiste materiaalkeuze afgewisseld met functieverbeterende en efficiente cardio-, flexibiliteit-, mobiliteits- en stabilisatietraining.
Tesamen met mogelijke aanpassing van leefstijl- en voedingsgewoontes bereikt men zodoende optimaal resultaat.

De personal training studio op de Laan van Meerdervoort is met dat doel voor ogen ook ingericht.
Samen kijken we naar een programma om te trainen wat u wilt behouden (spieren en algehele fitheid) om op latere leeftijd ook soepel en pijnvrijer te blijven bewegen:

dwarsdoorsnede van een dijbeen, spieren slinken dus als u niet beweegt.

 

Uw investering in resultaat is gebaseerd op uw doelstelling en uw voorkeuren van wanneer en waar:
-    maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag?
-    in de (vroege) morgen, middag of begin van de avond?
-    in een kleine groep van maximaal 4 personen of 1 op 1?
-    hoe vaak per week?

De prijs is vanaf €50 voor een 1 op 1 sessie van 45 minuten. Er zijn ook mogelijkheden voor 2 tot maximaal 4 personen tegelijkertijd, zodat het financieel nog interessanter wordt. Bijvoorbeeld 45 minuten voor 3 personen tegelijkertijd is het €20 per persoon.
E
en maandelijkse vooruitbetaling of strippenkaartaanschaf is van toepassing!

 

Alles begint met een kennismakinggesprek met intake.