Fitness Bootcamp training

Wat is het?
Bootcamp is bij mij zeer zeker geen militair opgezet programma, met geschreeuw en pushen om vooral maar door te gaan!  Maar op een leuke, veilige en opbouwende manier sporten in de buitenlucht voor iedereen en iedere leeftijdsgroep. Sporten in groepsverband, maar op het eigen niveau! 

Geschikt voor normaal gezonde mensen om zo onder gediplomeerde en ervaren begeleiding effectief en verantwoord per persoon de draad van regelmatig bewegen en sporten weer op te pakken of het een niveau uit te bouwen.
Door mijn specialisaties hou ik rekening met leeftijd, getraindheid, mogelijke klachten en ongemakken. Zo liggen individuele variaties dus in de intensiteit: o.a. de manier van oefeninguitvoering, materiaalgewicht, aantal herhalingen, tempo en/of rustinterval. Daardoor traint iedereen op zijn of haar eigen niveau.

Leuker en motiverender dan op de sportschool, zonder eindeloze herhalingen, saaiheid en verveling! 

 

Waarom Fitness Bootcamp?
Veilig resultaat!

Spierfunctie/kracht, mobiliteit, stabiliteit, belastbaarheid, coördinatie en conditie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden bij iedere beweging. Daarom wissel ik beproefde functieverbeterende en efficiënte krachtoefeningen met cardio- en stabilisatie-oefeningen af. Daarbij gebruik ik trainingsmateriaal om zo in alle bewegingsrichtingen en -vlakken te trainen. Zo wordt het gehele lichaam getraind en de spieren, de conditie en de bloedsomloop geprikkeld en versterkt.

Iedere training heeft een bepaalde opbouw, maar door te kiezen uit de zeer ruime keuze aan oefeningen en materialen en daarmee te varieren, is iedere training weer anders dan de voorgaande.

Health-Choice werkt daarom niet alleen voor partikulieren, maar met name ook voor diverse (internationale) organisaties en ondernemingen ten aanzien van wekelijkse Bootcamp sessies, bijvoorbeeld voor werktijd of tijdens de lunch.

 

Wat zijn de positieve effecten?
Resultaat door leuk, veilig en opbouwend sporten, onder deskundige begeleiding:
-    spierversteviging

-    verbetering van conditie, kracht, coordinatie en behendigheid
-    een zeer lekker gevoel van goed met je lichaam bezig zijn
-    een heel andere dimensie van training dan in een sportschool, lekker in de buitenlucht
-    geen verveling en saaiheid van oefeningen
-    extra motivatie en meer doorzettingsvermogen vanwege het groepsverband
-    het makkelijk opbouwen van sociale contacten
-    minder stress en meer ontspanning

Daarnaast is de investering minimaal: geen langlopend, duur sportschoolabonnement en geen inschrijfkosten, alleen sportkleding, die af en toe wat vuil mag worden en een paar goede hardloopschoenen. Je betaalt gewoon per keer, je neemt een strippenkaart of een abonnement (welke per maand opzegbaar is!).

 

Wanneer en Waar?
-   maandag en woensdag 09.00 - 10.00 uur bij de kruising Laan van Poot en                          Kwartellaan in de Vogelwijk te Den Haag en zaterdag 08.30 - 09.30 uur de duinen in
-   vrijdag 09.00 - 10.00  in de paleistuin in Den Haag centrum

 

Via http://www.bootcampteam.com kan je jezelf opgeven voor bovenstaande locaties. 1e les is gratis om zo te ervaren wat ik bedoel!
Per training, per persoon € 15, 5 strippenkaart €60, 10 strippenkaart € 95,
20 strippenkaart € 160.
Maandabonnement voor 1x per week €30 of onbeperkt maandabonnement €45, geldig voor iedere Bootcampteam locatie in Nederland.

Strippenkaart is 1 jaar geldig en abonnementen zijn per kalendermaand opzegbaar!